perjantai 13. maaliskuuta 2015

Muutama kuva hiihtolomalta


Huomasin, että hiihtoloman kuvathan on jääny laittamatta. Hiihtolomalla kävästiin Seinäjoella ja Kokkolassa kirpputoreilla. Tehtiin pizzaa leivinuunissa sekä käytiin yhden yön eräreissu Reisjärvellä. Lasketeltiin ja miehen vanha koulukaveri kävi poikansa kanssa yökylässä. Siinäpä se noin lyhykäisyydessään. 

Pizza onnistu aika hyvin, ainoastaan se vaihe, kun pizzan olisi pitänyt liukua uuniin paistumaan vähän tökki ja uuninpohjalle lensi vaan täytteet :)



Tässä alla reissu kuvat.


Mökkissä oli nukkumapaikat viidelle, kamina, kaasuliesi ja muutama keittiönkaappi. Ei vettä eikä sähköä. Mökissä oli meidän sinne mennessä muutama aste pakkasta. Lämmin tuli vasta oikeastaan yöllä, puut oli niin kosteita, ettei niistä oikeen tullu lämpöä. 


Sauna oli mökin yhteydessä, pesuvedet haettiin lammesta tulevasta purosta.





Hieno reissu. Mukavaa vaihtelua olla ilman sähköä, kynttilän valossa. Olisi siellä toisenkin yön viihtyny. 


Nyt ollaan palattu jo arkeen. Lapset oli viikon jo koulussakin ja nyt ovat olleet mahataudissa vuorotellen koko tämän viikon..nyt näyttää jo paremmalta ja ehkä me Jounin kanssa säästytään..viime viikko on kyllä ollu raskas, kaiket yötä saanu valvoa, pestä pyykkiä ja vessaa. 

Remontti ei oikeen edisty.. yllättäen löytyikin lisää huonoja hirsiä. Pesuhuoneen kohalla on koko nurkka ihan mätä. Nyt sitten ootellaan vakuutustarkastajaa, että katsotaan mistä on vuotanu ja miksi. Luultavasti tehdäänkin siis kylppäriremontti ensin.

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Myydään lankaa


Viime syksynä kerityt villat tuli lankavyyhteinä takasin muutama viikko sitten kehräämö Christinasta. Villaa oli sen verran vähän, että kaikki värit laitettiin yhteen ja näin saatiin tumman harmaata lankaa. Kaikki langat on nyt kerillä ja valmiina uusiin koteihin :)


Tein punnitsemalla eri suuruisia eriä.
Ylähylly, 11,00- 16,00 €
Keskihylly, 14,00 €
Alahylly, 7,00 €
 sekä alhaalla oikealla 5 kerää 2-säikeistä lankaa 4,00 € / kpl.
Pääasiassa kaikki tuota tumman harmaata lankaa, 2 kpl ruskeaa ja 3 kpl mustaa vielä jäljellä.

Postitse lähetettäviin lisätään postimaksu.

Parhaiten tavottaa säpö jenni.herralassa@gmail.com tai viestillä tähän alas.

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Myydään Suomenlampaan taljoja

Taljat tuli muokkaamolta ja nämä kaksi taljaa olisi myynnissä. Molemmat taljat ovat n. 115 cm pitkiä. Taljat ovat todella pitkävillaisia. Molemmissa taljoissa on muutama muokkauksessa tullut reikä, tämä on tosi yleistä, eikä vaikuta käyttöön. Vaalean taljan villa hieman karkeampaa ja tummemman pehmeämpää karitsan villaa.

Hinta 100 €, talja MYYTY


Hinta 100 €, talja MYYTY

Tässä isoin reikä tummemmassa taljassa

Postin kautta lähetettäviin lisätään postikulut.