torstai 19. syyskuuta 2013

Lomalle

Pitkästä aikaa lomalle! Lähdemme ystäväperheen kanssa pidennetylle viikonloppu reissulle Kuopioon.. ihanaa :) Koko kesä ja syksy on mennyt aika pitkälti töissä. Jos jokunen lomapäivä on pidetty niin ne on menneet kotihommissa. Varsinkin syksy on on ollut raskas ja työntäyteinen. Peräkkäisiä vapaapäiviä on viimeksi ollut heinäkuun lopulla, kun teimme parin yön reissun Vaasaan. Tämäkin loma ehdotus tuli yllättäen ystäviltä, ei olisi edes itelle tullut mieleen lähteä minnekkään lomalle, huolestuttavaa?!

Lomareissut tehdään sulanmaan aikaan aina asuntovaunulla. Karavaanareiksi siirryttiin sujuvasti, kun aluksi lainattiin vaunua miehen vanhemmilta. Vaunuilu on mukavaa, en vaihtaisi sitä mistään hinnasta hotelleissa yöpymiseen. Ruoanlaitto on helppoa, kun jääkaappi ja hella kulkee mukana, yöpymishinnat on edulliset, oma rauha ja oma piha. 

Kuva Vaasan reissulta


Hevoset, lampaat, kanat ja koirat jäävät miehen vanhempien hellään huomaan. Onneksi suostuvat eläimiä hoitamaan, olisi muuten aika haastavaa löytää hoitajaa näin isolle laumalle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti