keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesä ja kesäbiisi

Se on kesä nyt. Ihan mahtavat ilmat. Oon ehtiny hankkia jo pienet rusketusraidat, ostaa ihania kesäkukkia ja pestä monta mattoa. Mahtavat ilmat tarkottaa tietysti meillä samalla peltotöitä. Vaikken itse osallistukkaan juurikaan peltohommiin on tämä raskasta aikaa siltikin, kun toinen on kokoajan pois ja kotonakin olisi sata hommaa. Vuosien varrella oon opetellu käyttämään porakonetta, sirkkeliä, käsisahaa, naulapyssyä ja moottorisahaa. Nyt alkaa peltohommat olla jo hyvällä mallilla, olikohan se niin, että 12 ha on kylvämättä..toivotaan lämmintä kesää, lämpimillä sadekuuroilla :)

Tässä videossa on mahtava kesäfiilis. Mulla jää tuo kertosäe soimaan päähän..toivottavasti teillekkin :)


Bändiin voi tutustua paremmin osotteessa

Heidän musiikkia pääset livenä kuulemaan vaikkapa Provinssirockissa Seinäjoella.


Kanat on päässeet pihalle nauttimaan auringosta. Kaikki lampaat on päästetty nyt pihalle. Osa äideistä hullaantui vihreästä heinästä niin, että unohtivat lapsukaisensa sisälle. Kaikki on keritty ja karitsat ovat saaneet korvamerkkinsä. 

Tuisku on tuttuun tapaan hyvin innostunut ja kiinnostunut lauman kasvamisesta. Tuisku on ottanut lampaat omaksi perheekseen ja pitää heistä huolta. Kun Tuisku hirnuu, lampaat vastaavat ja juoksevat Tuiskun luo.


2 kommenttia:

  1. Vaikka aikuisilla piisaa kiirettä, lapset ja elukat näyttävät nauttivan. Ihana tuo kuva, missä lampailla on vauhti päällä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä lapset ja eläimet on varmasti nauttineet olostaan :) Ja kyllä me aikuisetkin välillä nautitaan, kiireestä huolimatta :) Lampaita on kiva seuata, kun niitä on nyt niin iso lauma, aina samaan suuntaan menossa hevosten kanssa :D

    VastaaPoista