keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kerro mielipiteesi ja osallistu arvontaan :)

Jess, kameran johto löytyi! Joku oli piilottanut sen tvtason laatikkoon. Täällä sairastelu jatkuu edelleen, pitkä tauti tuntuu olevan. Raakaa sipulia on syöty koko perheen voimin ja viime yö jopa nukkuttiin sipulit vieressä. Itse olen onneksi jo parenemaan päin ja jotain hommia oon yrittäny saada tehdyksi. 

Keltasta ja oranssia porkkanaa on nostettu maasta ja ihan kivan kokonen sato tuli. Osaa keitin puolikypsäksi ja laitoin pakkaseen.


Kaikki langat on keritty nyt keriksi..tämä homma vähän venähti, on senverran iäkkäät vyyhdinpuut, että aikaa meni niiden korjaamiseen. Langat ovat myynnissä :)


Tein ensimmäistä kertaa sosekeittoa. Tähän tuli perunaa, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, mausteita, voita ja kermaa. Tuli hyvää ja sopii varsinkin tälläisille nuhanenille.


Olohuoneesta lähti tapetit, eipä tuota kauan jaksanut tuumailla. Ihan lempi hommiin kuuluu tällänen purkaminen ja hajottaminen. Valmiiksi rakentaminen ja viimeistely onkin sitten ihan tylsää. Tässäkin kohteessa osa listoista on odottanut sen seittemän vuotta paikoilleen pääsyä..no nythän ne olisi irrotettu jokatapauksessa :)

Tapetin valintaa on yritetty tehdä, vaihtoehtoina värikkäät ja vähän haaleammat. Ideoita ja mielipiteitä otan innolla vastaan!

 Voisin jopa järjestää pienen arvonnan. Palkintona 3 kpl meidän lampaiden villasta kehrättyä lankakerää (harmaa, ruskea ja musta). Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin, jossa kerrot alla olevista tapeteista suosikkisi. Linkittämällä arvonnan blogiisi saat lisäarvan. Ilmota kommentissasi nimimerkki ja arpojen lukumäärä. Vastaus aikaa on keskiviikkoon 10.9 klo. 18 asti.8 kommenttia:

 1. Mun mielestä alemmasta kuvasta vasemmanpuoleinen ja keskimmäinenj on hienoimmat! :) T: Elisa

  VastaaPoista
 2. Alemman kuvan keskimmäinen on mielestäni näistä paras. Tykkäänkin enemmän pelkistetystä tyylistä enkä niinkään voimakkaista väreistä tai kuvioista seinissä.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo ekan kuvan keskimmäinen on ihana, eli keltakukkainen. Jostakin syystä oon ihastunut keltaiseen. Tuossa tapetissa keltainen tuo piristystä mutta tapetti ei kuitenkaan hypi silmulle.

  VastaaPoista
 4. Jos alemman kuvan keskimmäinen olisi hiekan värinen beigen sijaan, niin valitsisin sen, mutta tässä tapauksesssa valitsen yläkuvan oikean reuninmaisen eli tuon punataustaisen tapetin :)

  VastaaPoista
 5. Arvostan - siis aivan itse, alusta alkaenko, olet kehrännyt villoista lankaa? Ajattelin minäkin kehräyttää villat langoiksi, mutta kylläkin kehräämössä. Mutta voi että, miten hienoa!

  Ja visaiseen kysymykseen vastaus: alimman kuvan oik.puoleinen tapetti miellyttää omaa silmääni eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ite kehrännyt, lähetin villat kehräämö Christinaan. Ainoastaan kerin vyyhdeistä kerille :) Olisin tähän mennessä saanut hyvällä tuurilla yhden kerällisen lankaa, jos olisin itse ryhtynyt hommaan.. rukki kyllä löytyy, jos joskus olisi aikaa kokeilla ja opetella :)

   Poista
  2. Ahaa! Minä pönttönä kuvittelin, että ne langat jotka kehräämöstä tulevat, olisi jo valmiiksi kerissä - näin ei siis ilmeisesti ole. Voi voi, kerinät on meillä vielä edessä. Täytyykin perehtyä tuohon villa-asiaan paremmin :)

   Poista
 6. Ylempi kuva. Vasemman laidan tapetti on upea :) t. Terhi

  VastaaPoista