tiistai 20. elokuuta 2013

Tänään..

Tänään on opetettu uusia vasikoita juomaan automaatista. Huh, huh..homma on raskasta! Vasikoita saa punnata, työntää, suostutella automaattiin ja kun viimein ollaan perillä vasikka joko karkaa tai ei osaa/halua juoda. Sitten tukitaan vasikan kanssa samaan kioskiin ja opetellaan juomaan. Kun vasikka sitten tajuaa mistä on kysymys ja juo maitoannoksensa loppuun, suuttuu kun haluaisi lisää, pukkii ja pökkii sitten siinä edessä, kun seuraavaa tuupitaan kioskille :)Pian onkin edessä, sivulla ja takana enemmänkin lisää haluavia. No onneksi parissa päivässä tajuavat homman ja käyvät juomassa ihan omaan tahtiinsa. Ja onneksi uusia ei ihan joka päivä tule.

Kotiin tullessani oli Lyyli-koira syönyt mun lounaan hellalta, mennessään tallonut kananmunia rikki pöydälle, oksentanut ruoat sohvatyynylle ja kakkinut takkahuoneen matolle. Itse lisäsin vielä siivousurakkaa pudottamalla ison lasisen purkin laattalattialle. 

Loppupäivä sujui vähän rauhallisemmin, toinen satsi juottovasikoita iltapäivällä ja täyte- ja voileipäkakun tekoa huomisille synttäreille. 


Tässä näitä söpöläisiä

Litistäjäkin saapui tekemäään makkaraa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti