sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lauantaina

Meillä on ollut yhtenä projektina tehdä silta rikki menneen tilalle tuonne vesijohtolinjalle metsään. En tiedä olisiko se kuulunut kunnan hommiin, mutta ollaan ( välillä liiankin? )oma-aloitteisia ja silta on nyt valmis :) 

Pidettiin ruokatauko ja lähdettiin hevosten kanssa testaamaan uutta siltaa. Rosie ei suostunut siltaa ylittämään kyytiläinen selässä vaan ihan suosiolla tulin alas ja ylitys sujui siten mallikkaasti. Tuisku ylitti sillan hyvin, samoin Rosita, joka meni sillan huvikseen pari ylimääräistä kertaa. Ihana Rosita!!

Alla kuvia lenkin jälkeen, Rosie oli sen verran hikinen, että heitin hetkeksi loimen selkään tehostamaan kuivumista. Loimia me ei olla pidetty muutenkaan koko aikana, kun hevoset on olleet meillä, ainoastaan lenkkien jälkeen, jos ovat olleet hikisiä.


Tässä alla meidän tallikissat. Harmaa on Sulo ja kirjava Mauri-Iisakki. He asustelevat tallissa kanojen kanssa, yöksi laitan oven kiinni ja päivisin pääsevät kulkemaan miten haluavat. Liiteristä ovatkin löytäneet toisen nukkumapaikan, kärryissä lampaantaljan päällä on lämmin. Kissat ovat veljeksiä ja lähtöisin miehen serkulta. Ovat ihanan kesyjä ja tottuneet käsittelyyn (myös lasten hellään käsittelyyn). Ajattelin ensin miten nämä meille sopeutuvat, kun olivat tottuneet saamaan päiväuni ja yöuni kyydit nukenvaunuissa, mutta hyvin meillä on mennyt.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti