lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hiihtolomalla..

Hiihtoloma alkaa olemaan loppusuoralla ja pari päivää tässä on tehty pientä töihin paluuta..navettatöillä ei oo oltu kuitenkaan.  Lomalla on touhuttu kaikenmoista, oltu laskettelemassa, käväistiin kirpparireissulla Vaasassa ja loppuaika on touhuiltu kotosalla. 

Tein pari päivää sitten mysliä, huomattavasti kyllä parempaa, kun kaupan versiot. Alunperin ohjeen oon löytänyt kemikaalicocktailin sivuita ja siitä muokannut sen mukaan mitä on kaapeista löytynyt. 

Mysli

kookosöljyä
hunajaa 
kaurahiutaleita
pellavansiemenrouhetta
erilaisia pähkinöitä kokonaisena ja rouhittuna
kurpitsansiemeniä
pellavansiemeniä
auringonkukansiemeniä
seesaminsiemeniä
kuivattua nokkosta
tyrnirouhetta
karpalorouhetta
gojimarjoja
inkamarjoja
karpaloa
mustikkaa
puolukkaa
rusinoita
banaanilastuja
täysjyväriisimuroja

Sulatetaan desi kookosrasvaa ja n. 3 rkl hunajaa kattilassa. Tähän lisätään kaurahiuteleet, pähkinät ja siemenet. Laitetaan uunipellille 175 asteeseen n. 15 minuutiksi paahtumaan. Annetaan hetki jäähtyä ja lisätään loput aineet. Valmista nautittavaksi.






Tänään on heiluttu moottorisahan kanssa ja tehty ens talvelle polttopuita. Välillä on juotu kahvit laskiaispullilla, paistettu nuotiolla makkarat ja opetettu Katri-Helenaa kulkemaan riimussa. Ja sitten tietenkin korjattu  parituntia halkomaruuvia, joka saatiin toki kuntoon, kunnes meni parin puun jälkeen uudestaan rikki. Haettiin sitten pikkusen turvallisempi versio lainaan, jospa huomenna saataisiin urakka loppuun.. 



Veljekset ajelulla. Voiko pikkuveli enää onnellisemmalta näyttää?



Työturvallisuus?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti