lauantai 13. joulukuuta 2014

Armas

Haettiin lisää miesväkeä perheeseen. Armas on Iisalmelainen pari vuotias pässi. Armas on puoliksi kainuunharmaa ja puoliksi suomenlammas. Jälkeläisistä odotan hyvää villaa ja kauniita taljoja ja tietysti hyvää lihaa. Suunnittelin kasvattavani keväällä syntyneet mahdolliset pojat itse ja myytävää lihaa olisi sitten tarjolla, kun se on ajankohtaista eli joskus loppusyksyllä 2015. Luonteeltaan Armas on ihana mussukka, samanlainen hännän vispaaja, kuin Katri-Helena :) Kuvat on vähän huonoja, kun on pimeässä otettu. Parempia sitten, kun lumi on maassa ja aurinko paistaa, jännityksellä odotan, koska se päivä koittaa :)

Tuiskun kuulumisista mainittakoon sen verran, että sai etujalkoihin muovikengät kolmisen viikkoa sitten, aluksi kävely oli hankalaa ja jouduttiin turvautumaan kipulääkkeisiin. Nyt kävely on parantunut ja varoo enää vain vähän. Ollaan jopa käyty talutuslenkillä. Nyt kuitenkin toinen kenkä lähti irti ja yllätykseksi kävely on ollut ihan hyvää ilmankin! Maanantaina vuolija tulee kuitenkin katsomaan tilanteen ja laittaa kengän takaisin. Eli ihan hyvällä mallilla taas vaihteeksi :)

4 kommenttia:

 1. Armas on niin hieno, onko kotoisin Jukaraisen Nikon lammasfarmilta? Mukava kuulla Tuiskun kuulumisia, on niin monta kertaa ollut mielessä....Tämä elämä vaan tuntuu olevan yhtä hössäämistä, tärkeiden asioiden kustannuksella. Oikein mukavaa joulunaikaa koko Herralan porukalle sinne Vimpeliin!
  Toivottelee Ulla&kumpp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on varmaan sama paikka. Matkalla muitseltiinki, että mentiin siitä Tuisku ja Tuikku perässä viimeksi :) Toivottavasti teillä rauhottuu, kun pääsette muuttamaan :) Oikeen mukavaa joulua sinnekkin kaikille <3

   Poista
 2. Kiitos, on se kyllä komea..vähän vaan pienennäköinen, kun on tuota kainuunharmaata puolet ja meidän mammat on vähän ylipainosia :D

  VastaaPoista