tiistai 11. marraskuuta 2014

Pika Moi!

Tulin sanomaan pika moit, MOI!

Tuiskun jalkoja on taas hoidettu päivittäin. Bootseja on pidetty joka toinen päivä ja varsinkin sillon jos pakkanen on tehnyt maasta koppuraisen. Nyt pitemmällä pakkasjaksolla kengät hiertivät kuitenkin ihon rikki. Nyt on yritetty laittaa fleecepehmuste ihon ja bootsin väliin ja kerran päivässä on vaihdettu kuivat pehmusteet. Pahimpina päivinä on saanut kipulääkettä. Meidän vakio vuolija on tulossa viikon päästä ja näin mennään sinne asti. Laitetaan Tuiskulle rautakengät eteen nyt pahimmalle ajalle ja toivotaan pian paksusti lunta :)Jospa sitten pikkuhiljaa päästäisiin lenkille, 100 kilon painon pudotus helpottaisi varmasti jalkojenkin terveyttä..Tässä alla Tuisku pitää huilaustaukoa lammaslauman kanssa. 


Pikkumies on ollut pari päivää flunssassa ja ollaan oltu kotosalla. Eilinen meni siivotessa keskimmäisen lapsosen huonetta.. Louna tykkää askartelusta ja kaikenlaisesta näpräämisestä, joten huoneesta löytyy sata ja yksi helmeä, liimaa, teippiä, glitteriä, kartonkia ja erinäistä silppua ihan mukavasti! Pääsääntöisesti meillä lapset siivoaa itse omat huoneet, mutta välillä on pakko käydä itse vähän tarkempi tavaroiden läpikäynti.

Tänään tehtiin lasten kanssa piparitaikinaa valmiiksi huomiselle.  Vannotettiin, ettei saa leipoa, ennen kun isommat tulee koulusta :)Jouluvaloja on laitettu myös vähän. Tämä tähti on ollut olohuoneessa jo tosi monena vuotena. Pihalle tein oveen kranssin ja kaiteelle köynnöksen kuusenhavuista.


Nämä söpöläiset lähetettiin meille Etelä-Suomesta, Kiitos kovasti, ovat todella ihanat ja meidän possusten näköiset <3
2 kommenttia: