torstai 7. marraskuuta 2013

Hevostelua ja jouluvalmisteluja



Tänään on kärrytelty molemmilla hevosilla, Jouni teki Lounan ja Tiituksen kanssa lenkin Tuiskulla, jonka jälkeen koitettiin laittaa kärryt Rosielle. Kuvia ollaan nähty, joissa Rosiella on kärryt, mutta tämä oli meille ensimmäinen kerta. Todella hienosti meni! Rosita sai lenkin samalla, kun pukkihyppyjä tuli joka suuntaan :) 

Vettä on tullut täällä kiitettävästi, kulkureitti pellolta talliin on aika kuralla ja sitä eilen vähän koitettiin saada traktorilla kuivemmaksi. Jos saa toivoa niin lumi ja pikkupakkanen olisi toivottavaa tai ainakaan ei enää vettä.



 







Tässä alla pari kuvaa alku viikolta, Jouni ja Tuisku kävivät ratsastamassa pyörätiellä ja tien toisella puolella pellolla.







Joulun odotus on alkanut myös meillä. Ensimmäiset tortut on leivottu, piparitaikina odottaa pieniä kätösiä leipomaan, ensimmäisiä joululauluja on jo kuunneltu ja valoja laitettu. Myös ensimmäiset kynttilät jouluksi on valettu.. helppoa oli vaikken oo aiemmin tehnyt. Tuli sattumalta vielä samaan sävyyn joulupallojen kanssa :) 





2 kommenttia:

  1. Onko kynttilät valettu maitopurkkeihin? Tosi ihanan värisiä!

    VastaaPoista
  2. Juu on :) Tämä oli kyllä kivaa ja ei tarvi muita ostettuja tarvikkeita, kun sydänlankaa :)

    VastaaPoista