torstai 22. toukokuuta 2014

Saunasta kasvihuoneeksi osa 4. ja muita pihakuvia

Kasvihuone on nyt tässä vaiheessa. Kattotuolit on paikallaan ja oon maalannut noita rakenteita valkoseksi. Lankut loppui kesken ja niitä on haettu lisää ja maalasin myös ne pikku apurin kanssa. Kennolevyt on tulleet jo pari viikkoa sitten. Nuo päädyt on vielä mietinnässä mistä ne tehdään. Ja ovi puuttuu myös, mielellään haluaisin valkoisen vanhan oven ikkunoilla.Kasvimaa on tehty tänään. Vielä puuttuu perunat ja kesäkurpitsat. Siemeniä jäi vielä pusseihin, jos perunalta jää paljon tilaa niin kylvän vielä sitten jotain lisää. Tuossa edessä siivousta vailla oleva mansikkamaa..ajattelin laittaa haketta noihin väleihin, jos pysyis vähän siistimpänä.Viime vuonna istutettu valkoherukka

Luumu tai kirsikka :)

Kasvo- ja jalkanaamio


Lauma syömässä6 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen kasvihuone!! jsut tollasen haluan!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kennolevyt varmaan vähän rumentaa, mutta käytännöllisyys meni tässä kohtaa edelle. Mielummin vähän ruma, kun se että joutuu pelätä, että katto tippuu niskaan :) Eilen tein jo yhden "tuuletusikkunan" tuohon oviaukon viereen, lankku tippui lasista läpi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä katon ajattelin tehdä kennolevystä! Seinät vaan ikkunoista :)

   Poista
 3. Joo, kyllä se kestävämpi on ja auringon suhteenkin parempi. Ja oli aika helppo tehdä, toinen puoli on nyt valmiina :)

  VastaaPoista
 4. Wau aivan mahtavan upea tulee tuosta kesähuoneesta :) Itse olen suunnitellut lähes samanlaista tänne meidän pihallekin... mutta kaikki aikanaan.. juuri terassikatoksen rakennus meneillään.. :)
  tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan. :)
  mukavaa kesää

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Meillä idea lähti Karjalan kunnailla sarjan kasvihuoneesta, se on ihana! Tsemppiä projektiin, tulen käymään vierailulla :)

  VastaaPoista