sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Juhannusta, lomailua ja rikoksia

 Juhannus oli ja meni, sen kummempia valmisteluja en tehny. Aattoaamuna ojanreunasta kimppu kukkia maljakkoon, pari salaattia valmiiksi. Saunan ja paljun lämmitystä. Grillausta, kylpemistä ja Järviradion kuuntelua. Niistä oli meidän juhannus 2014 tehty.
Lampaat laiduntavat ja märehtivät, eivätpä juuri muusta välitä. Karitsat kasvavat kovaa vauhtia, pian on aika lähteä uusiin koteihin. Muutama tyttö on vielä vapaana, jos joku on innostunut hankkimaan lampaita :)Ystäväperheen kanssa tehtiin 4 yön reissu Tampereelle. Sateinen ilma ei meitä haitannut, kävimme mm. Funparkissa ja ostoksilla Ideaparkissa. Nähtiin Poliisimuseo ja työväenmuseo Werstas, molemmat ilmaisia, suosittelen käymään! Lisäksi käytiin Pyynikillä ja geokätköilemässä.Viimeisenä yönä tapahtui sitten ikävämpi juttu, autoon oli murtauduttu ja viety Jounin lompakko. Viimeinen päivä meni sitten  korttien sulkemisessa, rikosilmotuksessa ja vakuutusjutuissa. Ikkuna-aukko päälystettiin kontaktimuovilla ja illaksi oltiin jo kotipihassa. Ajokortilla olikin sitten jo yritetty nostaa heti seuraavana iltana Tampereen s-pankista rahaa..ei ollut onnistunut, eikä tilillä olisi ollutkaan kun hurjat 10 snttiä :D. Rahojen nostaja olisi varmasti ollut saaliistaan innoissaan!  Tekijästä on ainakin hyvät valvontakameran kuvat, jospa joskus sattuisi jäämään kiinni.
2 kommenttia:

  1. Voi kuinka tylsä juttu tuo automurto! Teettää ikävästi töitä kaikkien korttien uusiminen ja muu.

    Hurjasti tekisi mieli paria lammasta ruohonleikkuriksi, tätä viidakkoa ei muuten pidä kurissa millään. Mutta alakerran isäntä ei ihan vielä ole valmis vaihtamaan robottihaavettaan nelijalkaiseen... taikka pelkää aitaamistyötä. Ehkä jonain vuonna...

    VastaaPoista
  2. Lampaat on kyllä ihan parhaita tuossa ruohonleikkuuhommassa..tässäkin olis ympärillä sellasta pusikkoa, että sais laittaa ne töihin, mutta se aidan tekeminen vaan tympäsee ja sitten pitäis vetää sata jatkoroikkaa, että sais sähkönki lankaan.

    VastaaPoista