maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesä on tullu takasin! Mahtavan kuumaa ollu jo muutaman päivän. Toki kuumuudella on haittansa, eläimet ei niin kamalasti nauti, eikä navetassakaan mikään mukava keli oo työskennellä..nautitaan silti, koska ei näitä kelejä kovin montaa vuodelle mahdu!

Loman jälkeen en ole ehtinyt juuri kameraan tarttua, huonotuulisuus taisi vaivata muutenkin koko viime viikon. Nyt on vähän suotuisammat olot ja eilen käytin lapsia ensin Lappajärvellä uimassa ja sitten lähdettiin vielä ystävien kanssa retkelle Ahvenlammelle. Oikein riemukas ja mukava sunnuntai siis :)


Tällä viikolla olis ohjelmassa töitä, navettatöitä, kotitöitä, heinätöitä jne. ja iso osa ajasta menee Tuiskun hoitamiseen. Torstaina huomasin että kävely oli hieman kankean olosta, perjantaina ei sitten astunut juuri ollenkaan toisella etujalalla. Eläinlääkäri kävi katsomassa ja antoi kipulääke kuurin. Viikonloppu hoidettu, eikä ainakaan parempaan suuntaan olla menossa. Tänään alotettu suun kautta antibioottikuuri, jospa se auttaisi. Ja sitten klinikalle tutkimuksiin, jos ei parane.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Toivottavasti Tuisku on jo parempi. Mukavia kesäpäiviä teille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuiskun jalasta löytyi klinikalla iso kaviopaise, joka puhkastiin. Nyt vain sitten hauteiden tekoa ja toivotaan että lähtee paranemaan. Pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan meiltä nopean toiminnan ihmisiltä…
    Mukavia kesäpäiviä teillekkin :)

    VastaaPoista