tiistai 6. lokakuuta 2015

Syksyn tullen..Meistä on tullut pienen tyttösen kummit. Tein hänelle huovutetut tossut, vaikken mikään käsityö ihminen olekkaan, niin ihan tyytyväinen olen näihin ja olivat suht helpot tehdä. Tossu osat on omista langoista tehdyt ja tätä väriä on myynnissäkin. Alla kauniit kastekukkaset <3 Unton kanssa on käyty harjottelemassa asuntovaunussa reissaamista. Ei ollut mitään ongelmaa, kaksi yötä oltiin reissussa. Yövyttiin Muuramen hiihtokeskuksessa, siellä pidettiin pentunäyttely, jossa kävimme myös harjottelemassa. Unto sai KP:n ja oli luokassaan toinen.

Paluumatkalla käytiin Julmilla lammilla retkeilemässä ja Unto kävi myös uimassa. Hieno paikka!


Kylpyhuone/wc/kodinhoitohuone remontti on saatu vauhtiin. Vanha lattia on purettu ja imuauto kävi imemässä kaikki ylimääräset purut,hiekat ja sorat. Melkeen puolet alasta on kellaria eli kuvassa näkyvät kivet ovat kellarin kattoa. Tila on vähän vaikea, koska eristettä täytyisi saada mahtumaan tarpeeksi ja kuitenkin lattia ei saisi mielellään hirveästi nousta. Suunnittelukuvia on piiretty kiva pino ja toivottavasti tästä tulee ihan nätti ja toimiva. Oikeaan reunaan tulee erillinen wc ja vasempaan kodinhoitotilaa ja wc:n taakse jäävään tilaan iso suihkukoppi.


Lattiaan tulee puulankut ja ne maalataan. Suihkukoppi teetetään ja siitä tulevat vedet johdetaan suoraan viemäriin. Samoin kodinhoitotilan allas ja pesukone tulevat omiin altaisiin joista vesi menee myös viemäriin. 


Haaveena on, että Jouluna pääsisi sisäsuihkuun :) 6 kommenttia:

 1. Teillä onkin kunnollinen kellari. Unto on sitten sopeutunut teille hyvin. Toivottavasti saamme vähän remonttipäivitystä ja haave toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kellari on tosi iso, sen siistiminen olis vuorossa jossain vaiheessa niin saisi sen kunnolla käyttöön. Koitan päivitellä remontin edistymistä :)

   Poista
 2. Varmasti upea kylppäri tulossa :). Tossut on tosi ihanat. Mulla ei huovutus koskaan onnistu, joten oon suosiolla jättänyt sen muiden hommaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan kylppärin suhteen parasta :) Tossuista tuli kyllä yllätävän hyvät, normaalisti en saa mitään käyttökelposta aikaseksi :D Huovutin noita moneen kertaan pesukoneessa 40 asteen pikapesulla.. ehkä olis voinu laittaa heti vähän tehokkaamman pesun..

   Poista
 3. Koska näemme täällä onko haave toteutunut, kylpyhuone valmistunut jouluksi?

  VastaaPoista