torstai 23. tammikuuta 2014

Kurkistus kanalaan
 Tammikuun alussa syntyi neljä tipua, nämä ovat kahden rouvan yhteiset tiput. Toinen hautoja katseli kateellisena toisen tipuja ja heti ensimmäisen kuoriuduttua hylkäsi pesän ja lähti tipunsa kanssa maailmalle. Nyt rouvilla on yhteishuoltajuus. Tipujen sukupuolesta ei oo vielä tietoa, kun vähän kasvavat harjan koosta erottaa aika hyvin kumpia ovat, toivottavasti edes yksi olisi tyttö. 

Joku teki pikku pesän kuusen alle

Paavo ja rouvat nukkumaan menossa


Helga, Kaneli ja yksi Vapuista menossa nukkumaan. Kaikki vaaleat kanat ruskealla päällä ovat meillä Vappuja, koska ovat ystävien Vappu-kanan jälkeläisiä :)Nämä tulevat kesällä kaksi vuotta. 


Nukkumaan menossa, jos vain mahtuisi..Täällä haudotaan. Tipukuume on tarttuvaa laatua :) Parin viikon kuluttua pitäisi jo tipuja olla maailmassa. Tipujen haudonta kestää n. 21 vrk. Viisi tipua olisi toiveissa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun saan kurkkia teidän kanalaan ja muuallekki näin virtuaalisesti. Ette oo mitään maatilamatkailua tai vastaavaa harkinnu? Olisin varmaan vakiovieras ;)

    VastaaPoista
  2. Saa tulla livenäkin kattomaan :) Ollaan kyllä mietitty pienen kotieläinpihan rakentamista, mutta aika ei tällä hetkellä oikeen riitä siihen, mutta ehkä joku päivä.. :)

    VastaaPoista