sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ollaan hiljaa!

Tuiskun kanssa käytiin keskiviikkona klinikalla, kun meni olemus aika tuskaseksi, eikä vikaa oikeen löytynyt mistään. Klinikalla tutkittiin ja otettiin röngenkuvat, joista selvisi, että oikeassa etu kaviossa on iso kaviopaise. Paise kaivettiin esiin, sieltä tulikin märkää ja verta lopuksi. Betadinehaude kavioon ja takaisi kotiin, kun oltiin rauhoituksesta toivuttu. Tässä näin nätisti kerrottuna. Oikeasti ihan kamala, viiden tunnin reissu!

Pari päivää kaviota on hoidettu nyt kotona liottamalla suolavedessä ja tekemällä haude. Eilinen hauteenteko oli jo vähän haastavaa, joten haude tuli vähän huonommin kiinni, nyt aamulla haude olikin sitten irronnut. Uutta haudetta ei kavioon saanut laitettua, koska Tuisku ei yksinkertasesti nosta jalkaa ilmaan, ainakaan niin kauaksi että siihen mitään haudetta tehtäisiin. Toisessa jalassa on siis myös kaviopaise tai sitten jalka on niin rasittunut ja kipeä viikon konkkaamisesta.

Todella raastavaa, kun ei itse saa tehdyksi mitään, lähin auki oleva klinikka tänään on Hyvinkäällä. Sinnitellään siis huomiseen, tehdään nyt mitä voidaan ja katsotaan sitten uusi suunnitelma.

Eli blogi saa nyt huilia ja olen hiljaa, kunnes tässä tilanne vähän selkiytyy.

4 kommenttia:

  1. Voi oikein paljon jaksamista sinne! Huoli eläimestä on kamalaa! Kun ne edes osaisivat puhua! Tuiskulle kovasti paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Tulinpa heti vastavierailulle blogiisi ja selaillessa läpi tekstejä huomasin heti, että onpa tuttuja maisemia! Nimittäin olen kotoisin kyseisestä kylästä ja nyt asustan tässä naapurikunnassa.. Pieni tämä maailma ;)
    Pitääpä siis oikein ajan kanssa lukea blogi läpi! Lukijaksi siis liitytty :)

    VastaaPoista