perjantai 12. syyskuuta 2014

Rinkan pakkaaminen


Rinkan pakkaus operaatio. Huomenna ollaan lähdössä yhden yön vaellukselle, joten tänään on pakattu tavaraa mukaan. Rinkasta löytyy alla olevat tavarat.

 Pieni ensiapupakkaus, sisältää rakkolaastareita, laastareita, sidetarpeita, desifiointiliinoja, savett-liinoja, sakset, taitoksia ja pieni lääkepakkaus, jossa kyypakkaus, kipulääkkeitä, rennietä ja allergialääkkeitä.


Ruokana leipää, sinappi, voita, makkaraa, puurohiutaleita, suolaa, pussiruokaa, pari kaakaota, kivennäisvettä, kasvissosekeitto, muutama lämpimässä säilyvä rahkapurkki ja suklaata. Kuvasta puuttuu vielä ainakin vesi, jota tarvitaan ruoanlaittoon..kaivoja ei ole reitin varrella, joten kaikki vesi on kannettava mukana tai keitettävä järvestä.


Minimaalinen turhamaisuuspussukka :)  


Lisäksi rinkkaan pääsee sandaalit, villapaita, t-paita, kerrasto, alusvaatteet, minishampoo, hammastahna ja harja, pyyhe, nessuja, makuupussi ja alusta sekä puukko.


Miehen rinkasta löytyy lisäksi nämä oleelliset tavarat. Trangia ja polttoaine. Tulitikkuja, karhunkieli, lamppu, tulukset ja kartta.


Rinkka tulee painamaan reilu 10 kiloa. Pääasiassa paino tulee nesteistä ja ruoasta. Miehen rinkka painaa vähän enemmän, noin 15 kiloa. Tavarat sijoitetaan rinkkaan niin, että painavimmat tavarat tulevat lähelle selkää. Omassa rinkassa makuupussi on alimmaisena, pienet pussukat, ruoat ja juomat keskellä ja vaatteet päälimmäisenä. Sivutaskuista löytyy pussiruoat, ruokailuvälineet ja puhelin.

Toivottavasti reissu sujuu vähän paremmin, kuin edellinen vaellusreissu. Nyt matka on suunniteltu järkevämmin ja matkaa on yhteensä n. 28km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti