keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viikonlopun touhuja ja arvonnan voittaja


Viikonloppuna oli vähän vapaa-aikaa ja tehtiin pari pientä retkeä. Kävästiin Överpurmossa Ilveskivellä syömässä eväitä. Tosi hieno paikka, täytyy joskus mennä uudestaan, kun on enemmän aikaa.


Koirat nauttivat myös reissusta ja kävivät kastautumassa mutasessa ojassa.


Toinen reissu tehtiin ihan kotikonnuilla. Hirvikärpäsiä löydettiin mukavasti, joten lapset halusi suorinta tietä takasin kotiin.Nurmikko on jäänyt leikkaamatta, joten haettiin hevoset töihin. Hevosia on päästy taas liikuttamaan pitkästä aikaa. Tuiskulta vaan tipahti paisekaviosta kenkä, tehtiin toppura jalkaan siteestä ja ilmastointiteipistä, eikä ole siis päässyt lenkille mukaan. Kengittäjä on tulossa lähipäivinä laittamaan kengän takaisin. Siihen asti koitetaan pärjäillä toppuran kanssa.


Luumupuusta saatiin ensimmäinen kunnollinen sato..ihan mahtavan makuisia! Tein pienen määrän luumuhilloa jouluksi.


Lämmityskausi on avattu ja puita saa taas kantaa pian selkä vääränä sisälle. Puut vaan on vielä metrisinä halkoina pinossa, joten vielä olisi ne pilkottava ja viskottava latoon.Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille <3 Arvonta on suoritettu ja Jouni nosti kiposta voittajan eli Miia-Rebekka, arpaonni suosi sinua, Onneksi olkoon!


Tänään on myös vietetty 9-vuotis hääpäivää. Kyllä vain aika rientää. Ensi kuussa vietetään vuosipäivää, 16 vuotta!

5 kommenttia:

 1. Hyvää hääpäivää teille! <3 t: Elisa & Jari

  VastaaPoista
 2. Oii! Kerrankin minä voitan jotain :D .

  Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Me käytiin just äsken 12-vuotishääpäiväpizzalla :) .

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut siis teillekkin :) Meillä hääpäivä meni ihan arkisissa askareissa, jos sitten ensi vuonna juhlitaan paremmin :)

  VastaaPoista