perjantai 3. lokakuuta 2014

Sumuisen aamun kuvia

 Tänä aamuna oli upean sumuista, sumu alkoi tosin jo kadota siihen mennessä, kun ehdin ottamaan kuvia.


Rosie on tämän lauman johtaja. Välillä hevoset syövät tyytyväisinä samastakin kasasta, mutta usein Rosie väistättää Tuiskun kauemmas. Tuisku on ollut alusta asti tyytyväinen asemaansa, ensimmäisenä yhteisenä yönä olivat poistaneet väliaidan ja aamulla ne löydettiin samalta laitumelta tyytyväisinä. Lampaat ovat hevosten kanssa todella rohkeita, eivätkä väistä ensimmäisistä luimistelusta ja jalan nostosta. Välillä kyllä hirvittää, kun seisovat hevosten mahan alla ja tunkevat samalle ruokakupille. Suuremmilta onnettomuuksilta on kuitenkin vältytty ja vain yksi lammas on loukannut sorkkansa pari vuotta sitten.
En antanut periksi ja neuloin itselleni lapaset! Oon monta vuotta harjotellut sukkien ja lapasten tekoa huonolla menestyksellä. Nämä ovat ensimmäinen pari sitten ala-asteella tehtyjen lapasten. Tarkoitus oli laittaa muutakin väriä, mutta unohdin siinä kiireessä :D Jospa sitten sukkia seuraavaksi, pakkohan tässä on oppia, kun lankaa on omasta takaa ja on villasukkien suurkuluttaja. 


Mukavaa syksyistä viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Tänäaamuna oli kyllä upea sumu täälläkin.
  Lapaset on tosi hienot ja taatusti lämpimät. Ei uskois että oot viimeksi ala-asteella neulonut sellaiset, niin hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin kyllä että sain ne valmiiksi, nuo peukalot vähän jännitti ja neule tulikin niin kireää, että kynnet lohkeili, kun yritin kaventaa :D

   Poista
 2. Ihanat kuvat, hevoset, lampaat ja lapaset! (nim. kateellinen, ei onnistu neulominen ei :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se onnistuu sulta jos onnistuu multakin!

   Poista
 3. Hienot kuvat! Onnittelut lapasten johdosta! Kyllä varmaan ei mitkään sukat ole niin ihanat kuin omista villoista kudotut, sitten kun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä en sukkia alottanut, mutta jos tänään ehtisi. Valmiiksi jo suunnittelin, että jos sattuu tulemaan omaan jalkaan pienet niin ne olis ehkä tytölle sopivat :)

   Poista