keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Saunasta kasvihuoneeksi osa 3


Viime viikolla muurattiin tiilet kolmeen kerrokseen. Muurattiin ihan ilman naruja ja mittauksia ja tietäähän sen, että vino tuli joka suuntaan! Jotenkin se kuitekin sopii sellaiseksi ja on ihan meidän tyylinen :)


Tiilien päälle oli hieman hankaluuksia saada lankut kiinni, koska tiilet eivät kestäneet porausta. Lankku on kiinni nauloilla ja sikaflexillä? vai mitä se nyt on. Sitten päästiin jo ensimmäisen ikkunan asennukseen. Ikkunat on ruuvattu kiinni lankkuun ja toisiinsa.


Ikkunat riittivät hyvin kolmelle seinälle. Takaseinän suunnitelma on vähän auki vielä, koko seinälle ei ainakaan samanlaisia ikkunoita enää riitä.


Kiitos veljelle avusta!


Kasvihuone saa hetken taas huilailla, meille tulee navetalle uudet vasikat tänään ja huomenna. Kotinavetassakin Impi pyöräytti  aamu kuudelta Ismon ja Inkerin maailmaan. Lähdenkin katsomaan kuinka siellä sujuu. 

Aurinkoista viikkoa!!!


2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Mullakin on haaveissa kasvihuone, vaikka saan kyllä kaikki vihreät kasvitkin kuolemaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mullakin kuolee kaikki sisäkukat ym. hetki sitten sain tulppaanitkin kuukahtamaan, ennen kun ehtivät kunnolla kukkimaan :D Periksi en silti anna, ehkä sitä aina oppii kuitenkin jotain uutta. Laitan sen verran paljon kaikkea kasvamaan, että aina joku onnistuu :)

    VastaaPoista