lauantai 26. huhtikuuta 2014

Myydään!

Kiirettä on riittänyt koko viikon. Vasikat vaihdettiin navetalle pika aikataulussa. Pesua, siirtoa ja putsausta. Koneiden valmiiksi laittoa, olkien laittoa ja monta muuta. Ja sitten tietysti vasikoiden opettaminen automaatille. Kotinavetassa Impi synnytti kaksoset ja Kaino-Vieno yhden ison tytön. Vielä Peppin odotetaan synnyttävän lähipäivinä niin sitten karitsoinnit on ohi tältä vuodelta.

Näistä karitsoista olisi nyt myynnissä pässikaritsat Leo, Luther ja Ismo. Uuhikaritsoista Inkeri ja harkinnassa myös Lucia. Varmuudella kotiin jää kasvamaan Kaija-Koo. Kaksi vuoden ikäistä uuhta myös myynnissä. Karitsoilla luovutusikä alkaen heinäkuun alussa. Lisätietoa/ lisäkuvia voi kysellä vaikka sähköpostilla, jenni.herralassa@gmail.com

Edessä Ismo ja takana Inkeri

Kaino-Vieno ja Kaija-Koo

Kaija-Koo
Impi, Inkeri ja Ismo


Leo, Luther ja Lucia

4 kommenttia:

 1. Voi olisipa mukava ottaa pari lammasta kasvamaan... Mutta tänä vuonna ei ainakaan vielä onnistu. Vuohistakin kyllä tykkäisin kovasti, mutta mahtaa olla vaikeampi saada niitä pysymään missään aidassa. Hienoja kuvia olet ottanut näistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ehkäpä sitten jonakin tulevana vuotena :) Mullakin on vuohista sellanen käsitys, että niitä on vaikea saada pysymään missään..enkä oo niihin vielä ihastunut. Lampaitakin tosin on tänä keväänäkin opastettu jo useaan otteeseen takas aitaukseen..ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen.

  VastaaPoista
 3. Niin missäpäin nämä ovat?

  VastaaPoista
 4. Etelä-Pohjanmaalla, Vimpelissä.

  VastaaPoista